Image

Mit kell tudni a Rozinka névről?

Sikerünk igazi titka a színfalak mögötti hozzáállásban, a szakma iránti alázatban rejlik.
Image
Image
Kik vagyunk?
A Rozinka egy márvány, gránit kereskedés, amely Olaszországból importálja a minőségi márvány-, gránit-, mészkő táblákat, melyet a világ minden tájáról bányásznak.
Rendelés menete

Rendelések felvétele általában fax-on keresztül, vagy a félreértések elkerülése érdekében személyesen történik. Megrendelések teljesítési határideje, általában a rendelés felvételtől számított 1-2 hét.

Külső és belső építészet
Külső-és Belsőépítészeti munkák esetében, amennyiben ügyfelünk igényli, úgy munkatársaim helyszíni felmérést végeznek, szükség esetén sablonokat készítenek a további gyártás megvalósítása érdekében.

Az árlistánkon szereplő gránit, márvány, mészkő anyagokból felmerülő igényeket általában a raktárkészletünkből ki tudjuk elégíteni, de olyan anyagokat is be tudunk szerezni, amelyek esetleg nincsenek a standard árlistánkon - itt fontos a határidő egyeztetése.

Rendszerint komplett blokkokat vágatunk fel a fontosabb gránit anyagokból, ami lehetővé teszi, hogy komplett sorozatokat biztosítsunk ügyfeleink részére. Így a különböző vastagságú gránit anyagokat azonos színárnyalatban kaphatják meg.

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak az ázsiai országokból behozott késztermékek, amelyeket "standard sírkövek" néven ismernek ügyfeleink.

Ezek meghatározott méretekkel legyártott komplett síremlékek, amelyek kétféle színárnyalatban kaphatók: világosszürke és fekete standard síremlékeket is forgalmazzuk.

Ezeket a standard sírköveket hihetetlenül versenyképes áron tudjuk biztosítani a készlet erejéig.

rozinka.attila@gmail.com

+36 30 653-4026

Nyírpazony, Liszkai köz 3.

© 2024 Rozinka Attila EV. Designed By Creative Ideas